De dienstverlening in het gemeentehuis is alleen op afspraak. Het afvalbrengstation is gewoon open. 

Gewijzigde dienstverlening binnen: alleen op afspraak

Alle dienstverlening binnen vindt op afspraak plaats. Het gaat hier om de dienstverlening van de balies publiekscentrum, werk en inkomen en Wmo. En om de dienstverlening van Dienst in bedrijf en de beide gebiedsteams.

  • Heb je een afspraak met gebiedsteam Wolvega of Dienst in bedrijf? Dan vindt die plaats op het gemeentehuis. Griffioenpark 3 is tijdelijk gesloten.
  • Heb je een afspraak met gebiedsteam Noordwolde op Mandehof 15 in Noordwolde? Bel dan aan, dan openen wij de deur voor jou.

Hoe maak je een afspraak? 

Je kunt het gemeentehuis alleen op afspraak bezoeken. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met telefoonnummer 14 0561 (zonder kengetal) of mailen naar info@weststellingwerf.nl. Je kunt een afspraak maken binnen de gewone openingstijden.

  • Stel je afspraak uit als het geen haast heeft of wanneer je gezondheidsklachten hebt. 
  • Heb je met spoed een paspoort of identiteitskaart nodig? Bel dan 14 0561 (zonder kengetal).
  • Natuurlijk kun je je zaken met de gemeente ook online regelen via Mijn Weststellingwerf (DigiD). Bijvoorbeeld voor het inzien van de aanslag gemeentelijke belastingen of het WOZ-taxatieverslag.

Het afvalbrengstation is gewoon open 

De dienstverlening buiten, zoals het inzamelen van afval en het onderhoud van groen gaat gewoon door. Maar spaar je afval op en bezoek het afvalbrengstation alleen als het nodig is. 

Bekijk hier de openingstijden. Het kan wel zijn dat je even moet wachten voor je het terrein op mag. We laten niet meer dan zeven auto’s tegelijk toe.

Ook voor een bezoek aan het afvalbrengstation gelden de volgende regels:

  • Stel je bezoek uit als het geen haast heeft of wanneer je klachten hebt. 
  • Hou bij je bezoek gepaste afstand (1,5 meter). Ook bij een gesprek met een medewerker.