Herinrichting De Blesse

Gemeente Weststellingwerf heeft samen met inwoners van De Blesse een plan gemaakt om het dorp verkeersveiliger te maken. Op 23 januari zijn de werkzaamheden van de herinrichting gestart door aannemer Roelofs.

Planning

De herinrichting wordt uitgevoerd in 7 fasen.

Omleidingsroutes per fase

Per fase is er een andere omleidingsroute. Bekijk op onderstaande afbeelding de omleidingsroutes.

Meer informatie over de planning, bereikbaarheid en omleidingen is te vinden op de website van Roelofs(externe link) (button meer projectinformatie).

Schadeclaim

Denk je dat jouw pand tijdens de (bouw)werkzaamheden schade heeft opgelopen door de uitgevoerde werkzaamheden van Roelofs? Hanselman Groep heeft hiervoor een schadeloket geopend. Je kunt via www.meldjeschade.nl(externe link) jouw vermeende schade melden. Selecteer op deze website het Project Herinrichting De Blesse en vul het digitaal formulier in.

Je kunt tot 2 weken na de oplevering van de herinrichting een melding doen.

Hanselman informeert de gemeente over jouw melding en neemt contact met je op voor het inplannen van een bouwkundige eindopname. Net als bij de vooropname, krijg je via Hanselman een toegangscode waarmee je kunt inloggen in jouw dossier en de foto’s van de voor- en eindopnamen kunt vergelijken.

Aansprakelijk stellen

Ben je daarna nog steeds van mening dat de schade is ontstaan door de werkzaamheden van Roelofs? Dan kun je Roelofs hiervoor aansprakelijk stellen. Dat doe je door een aansprakelijkstelling te sturen naar info@roelofsgroep.nl.

Hoe werkt dit?

  1. Geef in de mail aan waar je schade hebt (in welk vertrek) en wat voor schade het is.
  2. Stuur foto’s mee van de vooropname en eindopname om de schade aan te tonen. Vermeld hierbij de datum van de opnamefoto’s.
  3. Stuur een financiële indicatie van de schade mee.

Scheuren hoeven niet altijd gerelateerd te zijn aan de uitgevoerde werkzaamheden. Op basis van de ingediende stukken wordt, samen met de verzekeraar bepaald, wat de vervolgstappen zijn en of nader onderzoek nodig is.

Contact Roelofs

Voor vragen en opmerkingen over de uitvoering van de herinrichting kun je contact opnemen met aannemer Roelofs:

Wobbe Kooistra, uitvoerder

E-mailadres: w.kooistra@roelofsgroep.nl
Telefoonnummer: 06-51407386 | 0521-520064

Jeroen Pit, omgevingsmanager

E-mailadres: j.pit@roelofsgroep.nl
Telefoonnummer: 06-83133846 | 0546-678888

Contact gemeente

Voor algemene vragen en opmerkingen over het project kun je contact opnemen met de gemeente Weststellingwerf:

Petra de Ruiter, projectassistent

E-mailadres: deblesse@weststellingwerf.nl
Telefoonnummer: 140561

Nieuws herinrichting De Blesse

Definitief ontwerp

Op woensdag 30 juni 2021 presenteerden we tijdens een online informatiebijeenkomst het definitief ontwerp. Klik hier voor de presentatie.