HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  24 april bijeenkomst NIX18 voor alcoholverstrekkers

24 april bijeenkomst NIX18 voor alcoholverstrekkers (19-03-2018)

Op dinsdag 24 april van 17.30 – 21.00 nodigen we alle alcoholverstrekkers in de gemeente uit voor de bijeenkomst ‘terugdringen alcoholverstrekking minderjarigen’ om ervaringen uit te wisselen over NIX18.

Samen met horeca, supermarkten, slijterijen, sportkantines en dorpshuizen zetten wij al enkele jaren in op het terugdringen van alcoholgebruik onder minderjarigen. Wij hebben kortgeleden ons beleid op de Drank- en Horecawet en NIX18 geëvalueerd. Hier is ook het nalevingsonderzoek 2017 in meegenomen. Hoewel we met elkaar een kleine stap vooruit gemaakt hebben, blijven de gewenste resultaten achter. Aandacht voor NIX18 blijft dus noodzakelijk.

We nodigen daarom alle alcoholverstrekkers in de gemeente uit om met elkaar in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen. We zien u graag op dinsdag 24 april van 17.30 tot 21.00 uur bij de bijeenkomst ‘terugdringen alcoholverstrekking minderjarigen’. De bijeenkomst is in het gemeentehuis en we beginnen met een buffet.

Reserveer nu alvast deze datum in uw agenda. De definitieve uitnodiging, met het programma volgt binnenkort. Heeft u op dit moment vragen, dan kunt u contact opnemen met beleidsmedewerker Sjoerdje Monsma, via s.monsma@weststellingwerf.nl.