HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Burgemeester feliciteert jubilarissen

Burgemeester feliciteert jubilarissen (19-05-2020)

burgemeester feliciteert jubilarissen

Op maandag 18 mei werd meneer Buddingh uit Wolvega 101 jaar. En vandaag viert het echtpaar De Haan-Schoondorp uit Wolvega hun 70-jarig huwelijk. Zowel de jarige als het platina echtpaar kregen een felicitatiebrief van de burgemeester en bloemen. De burgemeester hoopt later persoonlijk op bezoek te gaan bij deze jubilarissen, wanneer de omstandigheden dat weer toelaten.

Vanwege de coronamaatregelen gaan de felicitaties van de burgemeester in deze tijd op een andere manier. Maar de bijzondere jubilea worden zeker niet vergeten.

Voor meneer Buddingh is het bereiken van de leeftijd van 101 jaar wel een heel bijzondere mijlpaal. Hij woont in Lycklamastins in Wolvega. Zijn echtgenote woont nog zelfstandig in Wolvega.

Vandaag ging de burgemeester beeldbellen met het echtpaar De Haan-Schoondorp en hun familie, die zichtbaar van het moment genoten. Het platina echtpaar woont nog zelfstandig. Beide echtelieden zijn geboren in 1928. Meneer De Haan is 92 jaar oud, mevrouw De Haan wordt eind van dit jaar 92.