HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Buurtsportwerk organiseert gratis naschoolse sportactiviteiten. Doe mee!

Buurtsportwerk organiseert gratis naschoolse sportactiviteiten. Doe mee! (23-01-2019)

Dit item is verlopen op 23-02-2019.

In de week van 14 januari zijn de buurtsportcoches van het Buurtsportwerk Weststellingwerf gestart met naschoolse sportactiviteiten voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar. De kinderen kunnen het komende half jaar gratis meedoen op zeven verschillende locaties in de gemeente. 

Elke maand vindt er één activiteit plaats in o.a. Munnekeburen, Noordwolde, Oldeholtpade, de Blesse en Wolvega. De buurtsportcoaches van de gemeente Weststellingwerf en Sport Fryslân zorgen elke keer voor een verrassende sportactiviteit.De starttijden van de activiteiten sluiten aan op de tijden van de scholen in de nabije omgeving.

Iedereen kan meedoen, ook kinderen die helemaal niet sportief zijn. Kinderen die geen lid zijn van een sportvereniging kunnen op deze manier kennismaken met verschillenden sporten. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.Via de basisscholen en kindervangorganisaties krijgen de kinderen meer informatie.Voor vragen kan men terecht bij Rosé Buskermolen: 06 12 92 01 84.
 

Samenwerking

Het team Buurtsportwerk Weststellingwerf is er voor iedereen in de gemeente die wil sporten en bewegen. Zij organiseren elke maand verschillende activiteiten in wijken, vaak in samenwerking met scholen en sportverenigingen. Sportverenigingen zijn welkom om tijdens de naschoolse sportactiviteiten hun sport te komen promoten. Door samen te werken zorgen de buurtsportcoaches ervoor dat zoveel mogelijk kinderen in de gemeente meer gaan bewegen en plezier beleven aan sport en spel.

Voor meer informatie kunnen mensen terecht op www.buurtsportweststellingwerf.nl of op www.facebook.com/BuurtsportWSW