HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Buurtsportwerk Weststellingwerf vanaf nu herkenbaar als Beweegteam Weststellingwerf

Buurtsportwerk Weststellingwerf vanaf nu herkenbaar als Beweegteam Weststellingwerf (05-10-2020)

Beweegteam Weststellingwerf

​Buurtsportwerk Weststellingwerf is vanaf nu Beweegteam Weststellingwerf. Hetzelfde team, maar dan in een nieuw en herkenbaar jasje. De buurtsportcoaches Freek, Rosé, Timo, Karen en Frits maken onderdeel uit van Beweegteam Weststellingwerf.

Nieuwe huisstijl

Beweegteam Weststellingwerf heeft naast een nieuwe naam ook een nieuwe website en huisstijl: op beweegteamweststellingwerf.nl kunnen inwoners en partners alle activiteiten vinden van het team. Een nieuwe website zorgt ervoor dat het Beweegteam beter bereikbaar is en de activiteiten meer zichtbaar zijn voor inwoners en partners in de gemeente.

De nieuwe huisstijl van Beweegteam Weststellingwerf is fris, sterk, dynamisch en herkenbaar. Met herkenbare kleuren (gemeente Weststellingwerf) herkennen inwoners en partners het Beweegteam dat voor alle inwoners van Weststellingwerf in beweging is. 

Over Beweegteam Weststellingwerf

Alle inwoners van Weststellingwerf met plezier in beweging; dat is de missie van Beweegteam Weststellingwerf! We ondersteunen sportverenigingen, het onderwijs, organiseren sport- en beweegactiviteiten en werken samen met partners – provinciaal en in de gemeente – zodat sporten en bewegen voor iedereen in de gemeente mogelijk is! Beweegteam Weststellingwerf maakt onderdeel uit van Sport Fryslân.