HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Doe mee aan de Duurzame Huizen Route

Doe mee aan de Duurzame Huizen Route (25-09-2019)

Dit item is verlopen op 25-10-2019.
Duurzame Huizen Route Weststellingwerf

Waar begin je met het verduurzamen van je woning? Steeds meer mensen zijn op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen om een goede keuze te kunnen maken voor hun woning. Een goed voorbeeld helpt daarbij.

Op zaterdag 2 en 9 november openen huiseigenaren in heel Nederland daarom hun deuren en laten anderen zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Doe jij mee en stimuleer je anderen om hun woning ook te verduurzamen? Meld je woning aan en deel jouw duurzame woonverhaal via duurzamehuizenroute.nl.

Aanmelden voor de Duurzame Huizen Route

Alle kennis en ervaring op het gebied van duurzaam wonen is welkom. Of het nu gaat om de isolatie van de spouwmuur, vervanging van de beglazing, een regenwatersysteem of een warmtepomp. Ook als je net bent begonnen met het nemen van maatregelen kun je meedoen aan de Duurzame Huizen Route. Voor veel mensen is het energiezuinig maken van hun woning een stappenplan en is het prettig om een voorbeeld te volgen.

Al meer dan 1.300 bewoners gingen je voor en delen hun woonverhaal via de Duurzame Huizen Route. Je kunt je woning aanmelden op: www.duurzamehuizenroute.nl/weststellingwerf.

Natuurlijk genieten

Open jij je huis op zaterdag 2 en/of 9 november of ga je zelf op bezoek? Dan maak je kans op een weekend weg op een bijzondere plek: B&B ‘Het Natuurlijk Genot’ in de Vlaamse Ardennen.