HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Doe mee aan de fittest!

Doe mee aan de fittest! (19-02-2019)

Dit item is verlopen op 19-03-2019.
Buurtsportwerk Weststellingwerf

Buurtsportwerk Weststellingwerf organiseert samen met Sport Fryslân en de gemeente een fittest voor inwoners van Weststellingwerf. Deze vindt plaats op zaterdag 2 maart 2019 tussen 10.00 en 16.00 uur in sporthal De Steense in Wolvega.

De fittest is voor mensen met een chronische aandoening of lichamelijke handicap. Je kunt laten meten hoe fit je bent. Na afloop krijg je advies over welke beweegactiviteiten voor jou geschikt zijn en waar die beweegactiviteiten in de buurt zijn. Bewegen is namelijk goed voor iedereen.

Aanmelden

Ben je tussen de 19 en 75 jaar oud en heb je een chronische aandoening of lichamelijke handicap? Dan kun je je tot 25 februari aanmelden via www.sportfryslan.nl/fittest. Of neem contact op met Berber van der Krieke via berber@sportfryslan.nl of 06-10323258. Na je aanmelding ontvang je een uitnodiging met de exacte tijd waarop je in De Steense verwacht wordt.

Project ‘Sport, beweegt u fit’

De fittest maakt onderdeel uit van het project ‘Sport, beweegt u fit’. Met dit project willen Sport Fryslân en de gemeente Weststellingwerf de fitheid van mensen met een chronische aandoening of lichamelijke beperking vergroten.