HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Gemeente en Commerciële Club Weststellingwerf organiseren samen ondernemersavond

Gemeente en Commerciële Club Weststellingwerf organiseren samen ondernemersavond (13-02-2018)

Dit item is verlopen op 21-02-2018.

Commerciële Club Weststellingwerf en de gemeente Weststellingwerf organiseren samen een ondernemersavond op woensdag 21 februari 2018. Centraal staan de thema´s: hoe werkt inkopen vanuit de gemeente? En het vergroten van succes met de kansen van de circulaire economie en samenwerking in de keten.

Hoe werkt het nu eigenlijk bij de gemeente? En wat heeft dat te maken met circulaire economie? Wat is dan precies ketensamenwerking en waarom zijn deze zaken interessant voor u als ondernemer? Dat komt allemaal aan bod op deze interessante avond met de gemeente en Prof. Dr. Jack van der Veen.

Een heldere route en extra inspiratie

Zaken doen met de gemeente is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het wordt soms als lastig ervaren vanwege regels en procedures. De gemeente wil lokale en regionale economie bevorderen. Waar mogelijk worden bij aanbestedingen lokale of regionale ondernemers uitgenodigd. Hoe dat precies werkt, wordt deze avond duidelijk.

Samenwerking leidt tot meer kansen en succes. Niet alleen voor grote bedrijven, maar juist ook voor slimme kleinere ondernemingen. Er komen praktijkvoorbeelden voorbij en er is ruimte voor het stellen van vragen over aanbestedings- en andere procedures.

Leren van de beste: Professor Dr. Jack van der Veen

Over ketensamenwerking komt Prof. Dr. Jack van der Veen van de Nyenrode Business Universiteit vertellen. Hij geeft een college met praktische handvatten, zodat u bij wijze van spreken morgen al aan de slag kunt!

Locatie: Hotel Holland Inn - Steenwijkerweg 52 - Wolvega

Inloop: 19.15 uur

Aanvang programma: 19.30 uur

Aanmelden: tot 17 februari via ondernemers@weststellingwerf.nl of de website van de CCW

Deze avond is voor alle ondernemers in Weststellingwerf. Ondernemers die lid zijn van de Commerciële Club Weststellingwerf, kunnen zich via de CCW aanmelden.