HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Gemeente Weststellingwerf en CCW organiseren succesvolle webinar voor ondernemers

Gemeente Weststellingwerf en CCW organiseren succesvolle webinar voor ondernemers (20-11-2020)

Dit item is verlopen op 20-12-2020.
Dag van de ondernemer 2020

Ondernemers houden onze samenleving draaiende. Ook in deze ongekend moeilijke tijd gaan zij door. Terwijl de een voor enorme uitdagingen staat, grijpt de ander succesvol nieuwe kansen aan. Gemeente Weststellingwerf en CommerciĆ«le Club Weststellingwerf zijn trots op de inzet en het ondernemerschap van ondernemers. Daarom organiseerden ze vandaag (20 november) op de Dag van de Ondernemer een vezelrijke webinar voor ondernemers uit Weststellingwerf.

Ondernemers konden de webinar volgen tijdens hun ontbijt of tijdens hun lunch. Ze kregen voorafgaand aan de webinar een vezelrijk ontbijt- of lunchpakket thuisbezorgd, zodat zij zich vol energie konden laten inspireren. Meer dan 50 ondernemers waren aanwezig bij de digitale bijeenkomst.

Webinar over toekomstgericht ondernemen

Na het openingswoord van wethouder Roelof Theun hoen en CCW-voorzitter Liesbeth Schievink, gaf Alex Klein een presentatie over toekomstgericht ondernemen. Hij verbond alle vakgebieden waar je als ondernemer mee te maken hebt met elkaar: van marketing tot financiĆ«n, van HRM tot procesmanagement en van strategie tot sales. Tijdens de webinar gaf hij antwoord op de belangrijkste vraag van elke ondernemer: Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf toekomstbestendig blijft in een snel veranderende wereld?