HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Goed idee?! Doe er wat mee!

Goed idee?! Doe er wat mee! (25-02-2019)

Dit item is verlopen op 25-03-2019.
Informeer naar het Dorpenfonds.

Het zijn onze inwoners die Weststellingwerf zo’n mooie en leuke plek maken om te wonen. Dagelijks zorgen verenigingen, stichtingen en inwoners voor nieuwe ideeën en het organiseren van bijzondere activiteiten. De gemeente ondersteunt deze initiatieven graag. Vaak kan dit door mee te denken en advies te geven, maar soms is een kleine financiële bijdrage nodig om een idee verder te brengen. Het Dorpenfonds is er om initiatieven van inwoners te ondersteunen.

Mooie voorbeelden!

Dankzij het pannaveld in Oldeholtpade kan er worden gevoetbald in de eigen buurt, de natuurbeleefplek in Nijeholtpade stimuleert jeugd om er op uit te trekken, de verkeersmanifestatie in De Hoeve draagt bij aan de verkeersveiligheid in het dorp, ouderen in Scherpenzeel worden weer mobiel met de duofiets en in de Veenpolder kunnen verenigingen gebruik maken van de mobiele muziekinstallatie. Voorbeelden die mede mogelijk zijn gemaakt door een bijdrage uit het Dorpenfonds.

Heeft u een goed idee?

Neem dan contact op met dorpencoördinator Klaas Hallema, op telefoonnummer: 0561-691400 of per email: k.hallema@weststellingwerf.nl.