HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Mooie verhalen over samenwerking in coronatijd in SBS6 programma ‘Helden van nu’

Mooie verhalen over samenwerking in coronatijd in SBS6 programma ‘Helden van nu’ (15-02-2021)

Dit item is verlopen op 15-03-2021.
Helden van nu

Trots op de medewerkers van de gemeente èn de inwoners van Weststellingwerf. Dat komt naar voren in het SBS6 programma ‘Helden van nu’.  Dit programma laat zien dat de gemeente in deze coronaperiode in verbinding blijft met hun  inwoners en organisaties. Door samen te werken wordt veel bereikt.  De uitzending van Helden van nu, met twee mooie verhalen, is te zien op zondag 21 februari om 16.30 uur.

Flexibel in coronatijd

De intelligente lockdown, de aangescherpte maatregelen, de versoepelingen; er wordt wat gevraagd van de inwoners, de verenigingen en ondernemers. Steeds weer aanpassen op het gevoerde beleid van de overheid. De medewerkers van de gemeente beseffen maar al te goed dat hier heel veel bij komt kijken. Daarom blijven zij de samenwerking zoeken en kijken naar de mogelijkheden en denken mee over mogelijke oplossingen.

Een kijkje in de keuken van de gemeente

Presentator Kevin Brouwer overvalt twee medewerkers tijdens hun werk. Allereerst wordt duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en organiseren van de noodopvang bij sluiting van scholen en kinderopvang. Waarmee kon de gemeente de Kinderopvang de Kinderkei helpen om het proces goed en snel in te richten? Daarna volgt een bezoek aan korfbalvereniging Leonidas. Hoe zorgen we er hier samen voor dat de jeugd in beweging en met elkaar in contact blijft. 
Allemaal helden die in deze coronatijd keihard hebben gewerkt om Weststellingwerf leefbaar en saamhorig te houden.

Uitzending gemist? Kijk de herhaling

De uitzending wordt nog enkele keren opnieuw uitgezonden. Kijk dan de herhalingen op:
- zaterdag 27 februari om 11.00 uur bij SBS6
- zaterdag 27 februari om 14.00 uur bij Net5