HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Onderhoud dorpshuizen ook komende jaren geregeld

Onderhoud dorpshuizen ook komende jaren geregeld (02-10-2019)

Dit item is verlopen op 02-11-2019.
Nieuwe prestatieovereenkomst onderhoud dorpshuizen

Wethouder Roelof Theun Hoen en Stichting Harten 10 hebben opnieuw een prestatieovereenkomst getekend. Met de verlenging van deze overeenkomst zorgt Stichting Harten 10 ook de komende vier jaar voor het onderhoud van de dorpshuizen in Weststellingwerf.
 

Waarom een prestatieovereenkomst?

De gemeente vindt dorpshuizen belangrijk. De dorpshuizen bieden een plek voor ontmoeting en activiteiten. Goed onderhoud aan de dorpshuizen zorgt dat deze voorzieningen blijven bestaan. Naast de financiële bijdrage van de gemeente, is er ook veel inzet van vrijwilligers in de dorpen.

Wethouder Roelof Theun Hoen is blij met de nieuwe overeenkomst: “We dragen de dorpshuizen een warm hart toe. Het zijn plekken waar onze inwoners elkaar kunnen ontmoeten en voor elkaar klaar staan. Met deze nieuwe overeenkomst is het onderhoud voor de komende vier jaar financieel geregeld. We waarderen hierbij de inzet van Stichting Harten 10.”

Ondertekening onderhoud dorpshuizen

Wethouder Roelof Theun Hoen en het bestuur van de Stichting Harten 10 ondertekenen opnieuw een prestatieovereenkomst voor het onderhoud van de dorpshuizen in Weststellingwerf. (Foto: Lenus van der Broek)