HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Open dag van Weststellingwerf op 18 mei!

Open dag van Weststellingwerf op 18 mei! (12-02-2019)

Dit item is verlopen op 12-03-2019.
beeldmerk open dag

Gemeente Weststellingwerf zet op zaterdag 18 mei de deuren open voor alle inwoners van Weststellingwerf. De bezoekers krijgen een kijkje in de keuken: wat doet de gemeente nou precies? We organiseren leuke activiteiten voor jong en oud. De open dag is van 13.00 – 17.00 uur. Iedereen is welkom!

Waarom een open dag?

Burgemeester en wethouders vinden persoonlijk contact met inwoners belangrijk. Op de open dag kan dit volop. Inwoners kunnen in gesprek met medewerkers van de gemeente. Van de gemeentewerf, de klantenservice, de wethouders of de burgemeester. Met sportieve en creatieve activiteiten, een kijkje op het dakterras en informatie over plannen en projecten wordt het een dag voor iedereen. Het definitieve programma volgt natuurlijk nog.

Feestelijke opening gebiedsteam Wolvega en Dienst in Bedrijf

Het gebiedsteam van Wolvega en Dienst in Bedrijf zitten vanaf mei op het Griffioenpark 3. Deze nieuwe plek is naast het gemeentehuis. Dan kunnen inwoners hier gewoon (zonder afspraak) binnenlopen en hun vragen stellen over zorg en ondersteuning, opvoeding, werk en financiën. Tijdens de open dag openen we officieel deze nieuwe plek!