HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Projectenpitch Iepen Mienskipsfûns op 15 januari

Projectenpitch Iepen Mienskipsfûns op 15 januari (17-12-2019)

Dit item is verlopen op 18-01-2020.
Streekwurk Zuidoost Fryslan Projectenpitch Iepen Mienskipfuns

Inwoners met een goed initiatief om de leefbaarheid in hun wijk of dorp of stad te verbeteren, kunnen vanaf maandag 13 januari weer subsidie aanvragen uit het Iepen Mienskipsfûns. De aanvraagperiode sluit op donderdag 6 februari (17.00 uur). Met deze subsidieregeling helpt de provincie Fryslân lokale initiatieven uit te voeren.

Het gebiedsplatform Zuidoost Fryslân nodigt initiatiefnemers uit om hun idee in vijf minuten te presenteren. Daarna kunnen initiatiefnemers in gesprek gaan met de leden van het adviesplatform Iepen Mienskipsfûns. Zo kun je het plan nog beter maken, voordat je de subsidieaanvraag indient. Meld je tijdig aan, want het aantal plaatsen is beperkt.

Ook de gemeente is geïnteresseerd in de plannen die je pitched en indient bij de provincie. We adviseren je om daarom ook de gemeente te informeren over de ideeën die er zijn. Vaak kunnen we je wijzen op de diverse mogelijkheden van gemeente en andere organisaties. Voor meer meer informatie kun je contact opnemen met dorpencoördinator Klaas Hallema, k.hallema@weststellingwerf.nl.

Wanneer

Woensdag 15 januari van 18:00u tot 21:00u

Waar

't Buurthuus, Mandehof 13, Noordwolde

Aanmelden kan via zuidoost@fryslan.frl.
Lees hier meer informatie over het Iepen Mienskipsfûns en het aanvragen van subsidie.