HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Ruim 100 inzendingen Fotowedstrijd Weststellingwerf. Stem op uw favoriete foto!

Ruim 100 inzendingen Fotowedstrijd Weststellingwerf. Stem op uw favoriete foto! (12-09-2017)

Dit item is verlopen op 06-10-2017.
Fotowedstrijd Weststellingwerf 2017

Op initiatief van gemeente Weststellingwerf, nieuwsblad Stellingwerf en Fotoclub Reflex is in de zomer van 2017 de Fotowedstrijd Weststellingwerf georganiseerd.

Onder het motto ‘Mooi hè? Weststellingwerf!’ konden inwoners van mei tot en met augustus foto’s insturen binnen een aantal thema’s:

  • Mooi hè? Weststellingwerf!
  • In beweging
  • Op avontuur
  • Spetterende zomer

De inzendingen hebben de jury verrast! Ruim 100 foto’s stroomden binnen en tonen samen een prachtig beeld van Weststellingwerf. Verrassende vergezichten, natuur, mensen, dieren…

Uitreiking prijzen

Op woensdagavond 27 september is de uitreiking van de juryprijs, de publieksprijs en de themaprijzen. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis in Wolvega. Wilt u hierbij zijn dan kunt u zich aanmelden per mail fotowedstrijd@weststellingwerf.nl of telefonisch 0561-691 299. Wij ontvangen uw aanmelding graag voor 20 september.

Expositie

Van maandag 11 september t/m 1 oktober wordt een selectie uit de creatieve, unieke en veelzijdige foto’s geëxposeerd in publiekshal van het gemeentehuis.

Stemmen publieksprijs

Stemmen op de publieksprijs kan t/m woensdag 13 september online op stellingwerf.nl/fotowedstrijd. Neem een kijkje en breng uw stem uit. Wij laten u graag zien hoe mooi Weststellingwerf is!

Uitnodiging Fotowedstrijd Weststellingwerf 2017