HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Spectaculaire veiligheidsdag in Wolvega

Spectaculaire veiligheidsdag in Wolvega (10-09-2019)

Dit item is verlopen op 19-09-2019.

Op woensdagmiddag 18 september 2019 vindt de veiligheidsdag plaats. Als vervolg op de succesvolle 112-dag uit 2018, wordt dit jaar op een andere locatie nóg groter uitgepakt. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn de hulpdiensten aanwezig op het sportveld van FC Wolvega (Kruistraat 3-5 in Wolvega).

De agenten van het televisieprogramma Wegmisbruikers en mensen van de reddingsboot, ambulance, brandweer, EHBO, Rijkswaterstaat en politie geven tips & tricks over veiligheid. Want je kunt zelf ook veel doen voor de veiligheid in je directe omgeving. Verder kun je onder andere de drone van de politie van dichtbij bewonderen en je mening geven over de communicatiemiddelen van de politie in het Mobiel Media Lab.
 
De veiligheidsdag is gericht op de leerlingen van de basisscholen en middelbare scholen in Weststellingwerf. Maar ook vaders, moeders, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!. Maak kennis met de hulpdiensten en kom! De Veiligheidsdag wordt georganiseerd door gemeente Weststellingwerf en Pro Event in samenwerking met de hulpdiensten.