HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Stem op jouw favoriete duurzame huis in Friesland

Stem op jouw favoriete duurzame huis in Friesland (22-09-2020)

Dit item is verlopen op 07-10-2020.
Stem op jouw favoriete duurzame huis in Friesland

Heeft gemeente Weststellingwerf het duurzaamste huis van Friesland? Tot 6 oktober kun je stemmen op jouw favoriete duurzame huis van Friesland via https://duurzamehuizenroute.nl/verkiezing/publieksverkiezing. De deelnemers hebben vaak jarenlang gewerkt aan hun energiezuinige huis en laten nu trots het resultaat zien.

De huiseigenaren doen mee met de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. In de eerste stemronde kan het publiek van 22 september tot 6 oktober stemmen op het duurzaamste huis van de provincie. De winnaar gaat vervolgens door naar de landelijke publieksverkiezing, waarna hij het van 10 tot 17 november opneemt tegen de andere provinciewinnaars. Lees meer over de verkiezing op https://duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Nationale Duurzame Huizen Route

De verkiezing is een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Gemeente Weststellingwerf doet mee om duurzame voorbeelden een podium te geven. Op 31 oktober en 7 november is het ook mogelijk om bij duurzame huizen in de regio op bezoek te gaan.