HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Videoserie #13 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid - Desiré Woudstra-Dooper

Videoserie #13 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid - Desiré Woudstra-Dooper (09-07-2020)

Dit item is verlopen op 09-09-2020.
Iedereen kent wel een gemeenteraadslid Desiré Dooper

Videoserie #13

Wat doet de gemeenteraad van Weststellingwerf? Wat vinden raadsleden belangrijk voor onze gemeente? Een groot aantal raadsleden heeft een filmpje gemaakt waarin zij dit vertellen. Het filmpje van raadslid Desiré Woudstra-Dooper is het dertiende deel van deze serie.

Raadslid Desiré Woudstra-Dooper (Weststellingwerfs Belang, vanaf 2018)

Desiré Woudstra’s politieke interesse komt voort uit haar maatschappelijke betrokkenheid. Ze trekt veel op met oud en jong en heeft gemerkt dat ieder besluit gevolgen heeft voor een of meerdere doelgroepen. Daarom vindt ze het belangrijk om met de doelgroepen over zaken na te denken, goed te luisteren en goede initiatieven te ondersteunen waar nodig. Haar boodschap: “De samenleving dat ben jij! Ook jouw bijdrage doet er toe.”

In het filmpje staat Desiré Woudstra stil bij evenementen. Ze wil sociale gelegenheden en evenementen verbinden. Volgens het raadslid is menselijk contact net zo essentieel als water en voedsel. Meedoen met sociale gelegenheden geeft ontspanning en energie en kan zelfs eenzaamheid tegengaan. Juist in deze coronacrisis ervaren we wat sociale afstand teweeg brengt. Wat zullen we straks allemaal genieten als we elkaar weer kunnen ontmoeten!

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hieronder het filmpje.

iedereen kent wel een gemeenteraadslid Desiré Dooper

Persoonlijk kennismaken met een van de raadsleden?

Dat kan! Je vindt hier de contactgegevens.