HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Videoserie #16 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid - Edwin Bathoorn

Videoserie #16 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid - Edwin Bathoorn (29-10-2020)

Dit item is verlopen op 29-11-2020.
Edwin Bathoorn

Videoserie #16

Wat doet de gemeenteraad van Weststellingwerf? Wat vinden raadsleden belangrijk voor onze gemeente? Een groot aantal raadsleden heeft een filmpje gemaakt waarin zij dit vertellen. Het filmpje van raadslid Edwin Bathoorn is het zestiende deel van deze serie.

Raadslid Edwin Bathoorn (VVD, vanaf 2018)

Edwin Bathoorn staat niet graag langs de zijlijn. Dat betekent ook dat hij actief wil bijdragen aan de gemeente waar hij woont. Edwin was dan ook al 8 jaar actief in het bestuur en de steunfractie van de VVD Weststellingwerf voor hij raadslid werd. “Goede lokale politiek is belangrijk, want het gaat over zaken dichtbij huis. Het gaat over je eigen wijk of dorp, je woonomgeving, de sportvereniging waarvan je lid bent en andere zaken die direct om je heen plaatsvinden. Als raadslid kun je daar invloed op hebben.”

In het filmpje laat Edwin zien dat de gemeente ook taken en verantwoordelijkheden heeft voor het onderwijs. Het is belangrijk dat inwoners dat weten. Zo werkt de gemeente met alle partijen die betrokken zijn bij het onderwijs aan het maken van een onderwijsvisie voor Weststellingwerf.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hieronder het filmpje.

Videoserie Edwin Bathoorn

Persoonlijk kennismaken met een van de raadsleden?

Dat kan! Je vindt hier de contactgegevens.