HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Videoserie #9 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid - Marlene Postma

Videoserie #9 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid - Marlene Postma (04-06-2020)

Dit item is verlopen op 04-08-2020.
videoserie iedereen kent wel een gemeenteraadslid Marlene Postma

Videoserie #9

Wat doet de gemeenteraad van Weststellingwerf? Wat vinden raadsleden belangrijk voor onze gemeente? Een groot aantal raadsleden heeft een filmpje gemaakt waarin zij dit vertellen. Het filmpje van raadslid Marlene Postma is het negende deel van deze serie.

Raadslid Marlene Postma (Lijst Postma, vanaf 2014)

Marlene Postma heeft betrokkenheid met politiek van huis uit meegekregen en heeft zich daar in de loop van de jaren verder in verdiept. Vooral de zorg om het Sociaal domein heeft haar aandacht. Maar ook recreatie en toerisme heeft haar interesse. Marlene Postma zet zich graag in voor Weststellingwerf en haar inwoners vanuit haar principes rechtvaardigheid, solidariteit, openheid en vertrouwen.

In het filmpje vertelt Marlene Postma dat het noodzakelijk is om de mooie gebieden in onze gemeente meer onder de aandacht te brengen bij inwoners, toeristen en recreanten. In Weststellingwerf is het echt goed wonen, werken en recreĆ«ren. Een toenemend aantal toeristen is prachtig, maar mag niet ten koste gaan van de rust en de ruimte, het landschap en de cultuur-historische dorpsgezichten. 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hieronder het filmpje.

Videoserie 9 Iedereen kent wel een gemeenteraadslid Marlene Postma

Persoonlijk kennismaken met een van de raadsleden?

Dat kan! Je vindt hier de contactgegevens.