HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Vishandel na 60 jaar van de weekmarkt

Vishandel na 60 jaar van de weekmarkt (10-07-2019)

Dit item is verlopen op 10-08-2019.
Frans Tolman en Anne van der Schuit

Vishandel Van der Schuit in Wolvega stopt op de weekmarkt in Wolvega. Vanaf het begin van de registratie van de weekmarkt in 1932 was Van der Schuit daar aanwezig. De 75-jarige Anne van der Schuit stond 60 jaar met de kraam op de weekmarkt en stopt er nu mee. Reden voor wethouder Jack Jongebloed om daar samen met marktmeester Frans Tolman op gepaste wijze bij stil te staan.

Woensdagochtend 10 juli was de laatste keer dat Vishandel Van der Schuit op de weekmarkt stond. Anne van der Schuit stond met zijn vader al op de weekmarkt  toen hij nog geen 15 jaar oud was.

Wethouder Jongebloed bracht namens de gemeente een bloemetje langs bij Anne van der Schuit en vaste medewerkster Henriette Stienstra. 

Afscheid Van der Schuit op de weekmarkt

Wethouder Jack Jongebloed overhandigt namens de gemeente een bloemetje aan Anne van der Schuit en Henriette Stienstra. (Foto: Lenus van der Broek)

Van der Schuit neemt afscheid van de weekmarkt in WolvegaVan links naar rechts: Henriette Stienstra, Willie van der Schuit, Anne van der Schuit en wethouder Jack Jongebloed. (Foto: Lenus van der Broek)