HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Voorkom woninginbraak! Meld je aan voor een gratis Veilig Wonen scan!

Voorkom woninginbraak! Meld je aan voor een gratis Veilig Wonen scan! (29-09-2020)

Veilig WOnen scan

Je wilt niet dat iemand inbreekt en waardevolle spullen uit je huis steelt. Wil je weten hoe je je huis beter kunt beveiligen tegen inbrekers? De gemeente Weststellingwerf biedt in samenwerking met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) 50 gratis Veilig Wonen scans aan.

Wat houdt de scan in?

Een adviseur van het CCV komt bij je thuis om je woning te controleren op veiligheid. Hij kijkt het hang- en sluitwerk na, vertelt wat veelvoorkomende inbraakmethoden zijn en geeft praktische tips.  De adviseur kijkt ook naar de brandveiligheid. Vaak zijn een paar simpele en goedkope aanpassingen al voldoende om je huis veiliger te maken.

Hoe meld je je aan?

Vul het aanmeldformulier  in op onze website . Het CCV neemt daarna contact op om een afspraak te maken. Let op: er zijn 50 Veilig Wonen scans beschikbaar dus vol is vol.

Meld je aan voor een gratis Veilig Wonen scan!

Voor jouw veiligheid

De scans bij je thuis vinden natuurlijk corona-proof plaats. De adviseurs identificeren zich met een identiteitspas.  Je kunt foto’s van de adviseurs bekijken op www.woonveiliger.nl/adviseurs of bellen met (030) 751 67 99. Wil je nu alvast weten wat je kunt doen om inbraak te voorkomen? Kijk op maakhetzeniettemakkelijk.nl/woninginbraak/tips-om-woninginbraak-te-voorkomen