HOME  |  Actueel in Weststellingwerf  |  Zwembad De Steense en zwembad De Dobbe vanaf 2 juni weer open

Zwembad De Steense en zwembad De Dobbe vanaf 2 juni weer open (15-05-2020)

zwembaden vanaf 2 juni open coronacrisis

Wij zijn blij dat de zwembaden weer open mogen. Maar ook  in een zwembad gelden corona maatregelen. Zo mogen vanaf juni maximaal 30 personen tegelijkertijd aanwezig zijn in het zwembad en blijft de 1,5 meter afstand voor volwassen van kracht. Momenteel werken wij aan de plannen om alles goed te organiseren. Duidelijk is in ieder geval dat de zwembaden op 2 juni open kunnen gaan! 

Zwembad De Steense

Zwembad De Steense opent vanaf dinsdag 2 juni voor zwemlessen en baantjes zwemmen. De les- en zwemtijden worden ingekort. Er zijn alleen zwemlessen voor kinderen die zwemmen voor hun  A-diploma vanaf niveau 3. Kinderen in niveau 1 en 2 hebben nog veel fysieke ondersteuning nodig bij het aanleren van zwemtechnieken en dat is vanwege de 1,5 m afstand niet mogelijk. Ouders en verzorgers ontvangen binnenkort meer informatie over de zwemlessen.

In de zomervakantie is zwembad De Steense altijd dicht. De deuren sluiten dit jaar op zondag 28 juni. Het plan is om na de zomervakantie vanaf 31 augustus weer te starten met alle zwemlessen en de doelgroep-activiteiten.

Zwembad De Dobbe

Zwembad De Dobbe opent vanaf dinsdag 2 juni voor vrij zwemmen voor de jeugd en voor baantjes zwemmen. Andere activiteiten in zwembad De Dobbe gaan niet door. De zwemtijden worden ingekort.

De zwembaden gaan dus open, maar niet alle activiteiten worden hervat. Ook de horeca blijft voorlopig gesloten en er mag geen gebruik gemaakt worden van douches. Binnenkort volgt meer informatie over verkoop van tickets en zwemtijden. Volg onze website en sociale media voor updates!