HOME  |  Coronavirus  |  Campings, recreatieparken en havens

Campings, recreatieparken en havens

Gemeenschappelijke was-, toilet en douchevoorzieningen op campings en vakantieparken en bij parken, natuurgebieden, stranden zijn weer open. Dit geldt ook voor de voorzieningen in de gemeentelijke havens. Er zijn enkele aanpassingen gedaan, zodat de gebouwen op veilige wijze zijn te gebruiken zijn.

Maak je gebruik van de voorzieningen? Houd je dan aan de maatregelen en volg de aanwijzingen van de havenmeesters of beheerders op.

Zowel de beheerders van de toiletten als de gebruikers hebben de verantwoordelijkheid om zich altijd aan de algemeen geldende landelijke maatregelen te blijven houden: houd 1,5 meter afstand, vermijd drukte, was vaak je handen en blijf thuis als je klachten hebt.

Het openen van toiletten is een mogelijkheid; er is geen verplichting voor de eigenaar tot opening noch een recht op opening. Het is altijd afhankelijk van een verantwoorde situatie ter plaatse. De opening zal in de praktijk gefaseerd plaatsvinden omdat het met het oog op de coronacrisis veilig moet gebeuren.