HOME  |  Coronavirus  |  Sporten en corona

Sporten en corona

Zwembad De Steense in Wolvega en De Dobbe in Noordwolde gaan per 2 juni open. De zwemlessen worden hervat. De sporthallen van de gemeente blijven vooralsnog dicht tot en met 1 september. 

Sporthallen

De sporthallen van de gemeente zijn in ieder geval dicht tot en met dinsdag 1 september 2020. De huurders en gebruikers van de sportaccommodaties worden geïnformeerd wanneer zij weer gebruik van de voorzieningen kunnen maken.

Zwembad De Steense

Zwembad De Steense in Wolvega is vanaf dinsdag 2 juni weer open voor baantjes zwemmen. Ook zijn er weer zwemlessen voor kinderen die zwemmen voor hun A-diploma vanaf niveau 3.   

Zwembad De Dobbe

Openluchtzwembad De Dobbe in Noordwolde is op dinsdag 2 juni ook weer open. Dan kun je in De Dobbe weer baantjes zwemmen en kinderen kunnen in een deel van het zwembad vrij zwemmen.

Iedereen mag buiten sporten

Iedereen mag buiten sporten (ook lesgeven mag). Dit is alleen toegestaan als er 1,5 meter afstand tot elkaar kan worden gehouden. Die afstand geldt niet voor kinderen tot en met 12 jaar. Wedstrijden, gezamenlijke kleedkamers en douches zijn niet toegestaan. 

Sportscholen zijn tot 1 september gesloten door de maatregelen van de overheid. Buiten sporten mag wel.