HOME  |  Inwoners  |  Collectieve zorgverzekering

Collectieve zorgverzekering

Heeft u een laag inkomen en wilt u voor een betaalbare premie uitgebreid verzekerd zijn? Maak dan nu gebruik van de speciale zorgverzekering die de gemeente Weststellingwerf aanbiedt in samenwerking met De Friesland Zorgverzekeraar: AV Frieso.

De gemeente betaalt mee aan de premie én u krijgt een korting van De Friesland Zorgverzekeraar. Of u nu veel zorg nodig heeft of minder in 2020, de AV FRIESO is er in twee varianten: AV FRIESO COMPLEET met ruime vergoedingen, waaronder de eigen bijdrage voor WMO en de AV FRIESO COMPACT (met de belangrijkste vergoedingen voor als u minder zorg verwacht komend jaar). Iedereen is welkom, er is geen sprake van medische selectie. Ook kunt u uw eigen risico in termijnen betalen.

Kom ik in aanmerking?

U komt in aanmerking als u 130% of minder van de relevante bijstandsnorm aan inkomen hebt. Kijk hiervoor op www.gezondverzekerd.nl.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan op www.gezondverzekerd.nl. Dit moet voor 1 januari 2020.

Hulp nodig?

Dat kan. Neem contact op met de gemeente Weststellingwerf via telefoonnummer 14 0561. Voor inhoudelijke vragen over de zorgverzekering kunt u contact opnemen met de klantenservice van De Friesland Zorgverzekeraar via telefoonnummer (058) 291 31 31.