HOME  |  Inwoners  |  Meedoen door Stichting Leergeld

Meedoen door Stichting Leergeld

Logo Stichting Leergeld

Deelnemen aan activiteiten in de samenleving is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Gemeente Weststellingwerf vindt het belangrijk dat kinderen kunnen sporten, schoolspullen hebben en kunnen aansluiten bij een culturele bezigheid. Als ouder of verzorger wilt u vast ook dat uw kind goed ontwikkelt door mee te doen, maar mogelijk is die wens voor u financieel niet haalbaar.

Stichting Leergeld helpt u graag om uw kind te laten meedoen. Want dat is goed voor zijn gezondheid en hij leert er vrienden maken. De stichting gaat er vanuit dat nu meedoen, straks in de maatschappij meetellen betekent.

Is uw kind tussen 0 en 18 jaar oud? Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een bijdrage door Leergeld voor bijvoorbeeld sportschoenen, een muziekcursus of meedoen aan een excursie? Neem dan contact op via onderstaand adres, mailadres of telefoonnummer. Een van de medewerkers gaat graag met u om tafel om de mogelijkheden met u te bespreken bij u thuis. Zodat u goede afspraken kunt maken in vertrouwelijkheid en uw kind kan meedoen.

Leergeld Weststellingwerf

Postbus 7
8390 AA Noordwolde

Mail: info@leergeldweststellingwerf.nl
Telefoon: 06 23745440, bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 13.00 uur
Website: www.leergeld.nl