HOME  |  Inwoners  |  Noordwolde, locatie 'Renbaanschool'

Noordwolde, locatie 'Renbaanschool'

sfeerafbeelding

Vrij wonen aan de rand van Noordwolde

Aan de rand van Noordwolde wordt het uitbreidingsplan ‘voormalige Renbaanschoollocatie’ gerealiseerd. Dit plan omvat circa 23 woningen. De gemeente Weststellingwerf biedt 6 particuliere kavels aan voor de verkoop. Kavel Draverij 4 is verkocht. Daarnaast worden er 16 projectmatige koopwoningen gerealiseerd door verschillende ontwikkelaars. Klik hier voor een filmimpressie.

De particuliere kavels zijn bestemd voor vrijstaande woningen en variëren in grootte van 529 m2 tot 636 m2. 

Met natuur, ruimte voor uw gezin en alle voorzieningen naast de deur, biedt Noordwolde voor elk wat wils. Op de locatie waar voorheen de Renbaanschool stond, worden nu woningen gebouwd. Zowel projectbouw als vrije kavels. Een unieke kans wie in Noordwolde graag zijn of haar droomhuis wil bouwen. De locatie aan de rand van het gastvrije dorp biedt de ruimte voor wonen met vrij uitzicht over bos en landerijen.  En heel speciaal: Noordwolde is onderdeel van de Koloniën van Weldadigheid, die op weg is naar UNESCO Werelderfgoed.

Eindbestemming: Noordwolde!

  • Vrij uitzicht op bos en landerijen
  • Vrijstaand wonen voor een aantrekkelijke prijs
  • Dichtbij – maar net ver genoeg van – een compleet winkelhart
  • Scholen, kinderopvang, sport, muziek en een bloeiend verenigingsleven
  • Strand en natuur
  • Op fiets- en wandelafstand van bos en recreatie

Altijd dichtbij

In Weststellingwerf ben je altijd dichtbij. Wolvega ligt aan de snelweg naar Utrecht, Amsterdam, Groningen en Leeuwarden. Vlakbij het voetbalstadion van Sc Heerenveen, IJsstadion Thialf, bioscoop en theater. Tegelijkertijd is Weststellingwerf omgeven door natuur, met water, bos en de vele vrijheden die dat biedt. In een bootje, met een paard of op de fiets, zit je al in een uniek gebied.
Naast de rust van de regio, hebben de grotere kernen Wolvega en Noordwolde alle voorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen, alleenstaanden en ouderen. Tel daarbij de recreatieve, ruime en landelijke omgeving van Weststellingwerf en een mooiere plek om te wonen, vind je bijna niet.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van uw eigen woning op een van deze vrije kavels? Dan kunt u bellen met Renata de Wit, tel. 14 0561 of e-mailen via vastgoed@weststellingwerf.nl.

Projectmatige woningen

Verschillende ontwikkelaars gaan in totaal 16 rijwoningen bouwen op de voormalige Renbaanschoollocatie (4 x 4 rijwoningen). De ontwikkelaars verzorgen de verkoop van deze woningen.
kavel A: Bouwbedrijf A. v.d. Wal te Wolvega
kavel B: Bouwbedrijf A. v.d. Wal te Wolvega
kavel C: K.S. V.O.F. te Wolvega
kavel D: K.S. V.O.F. te Wolvega
voor meer informatie zie verkooptekening onder ´Kavelinformatie´.