HOME  |  Inwoners  |  Oldeholtpade, Weidekamp (verkocht onder voorbehoud)

Oldeholtpade, Weidekamp (verkocht onder voorbehoud)

Logo te koop bouwkavels

Weidekamp 11 is verkocht onder voorbehoud

Aan de Weidekamp te Oldeholtpade ligt een bouwkavel. Het betreft nummer 11, groot 810 m2. De kavel is bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen en wordt alleen aan particulieren uitgegeven. De Weidekamp ligt aan de rand van het dorp. De kavel ligt op een prachtige locatie, grenzend aan een boswal en landerijen.

Oldeholtpade telt zo'n 1000 inwoners en ligt op fietsafstand van Wolvega. Het dorp heeft een rijk verenigingsleven en een basisschool. De gunstige ligging nabij de A32 en N351 maakt het dorp goed bereikbaar. In Oldeholtpade vind je rust en ruimte, de karakteristieke kenmerken van een gezellig dorp en recreatiemogelijkheden naast de deur.

Altijd dichtbij

In Weststellingwerf ben je altijd dichtbij. Wolvega ligt aan de snelweg naar Utrecht, Amsterdam, Groningen en Leeuwarden. Vlakbij het voetbalstadion van Sc Heerenveen, IJsstadion Thialf, bioscoop en theater. Tegelijkertijd is Weststellingwerf omgeven door natuur, met water, bos en de vele vrijheden die dat biedt. In een bootje, met een paard of op de fiets, zit je al in een uniek gebied.
Naast de rust van de regio,zijn er ruimschoots voorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen, alleenstaanden en ouderen. Tel daarbij de recreatieve, ruime en landelijke omgeving van Weststellingwerf en een mooiere plek om te wonen, vind je bijna niet.

Meer weten?

Heeft u belangstelling voor een bouwkavel dan kunt u een informatiepakket met inschrijfformulier opvragen bij Renata de Wit, telefoonnummer 140561 of via vastgoed@weststellingwerf.nl