HOME  |  Inwoners  |  Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

sfeerafbeelding

Stremmingen/verkeershinder

Stremming Vallaatweg te Noordwolde

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan het zandpad is de Vallaatweg, gedeelte Dwarsvaartweg-Oosterseveldweg, met ingang van dinsdag 29 oktober voor alle doorgaande verkeer afgesloten. Het gedeelte Oosterseveldweg-Oostvierdeparten blijft vanwege de bereikbaarheid van de Kloostertuin beperkt toegankelijk. Het fietspad blijft voor beide gedeelten open.

Aanleg glasvezelnetwerk in Wolvega

De firma van Gelder gaat vanaf 15 juli starten met het aanleggen van een glasvezelnetwerk in Wolvega. Door de werkzaamheden die plaatsvinden in de stoep, kan er enige overlast ontstaan voor de bewoners. In de bijgevoegde planning  kunt u terugvinden wanneer de werkzaamheden in uw straat plaatsvinden.
KPN benadert de inwoners persoonlijk voor het maken van een afspraak voor het aansluiten van de hoofdkabel naar het huis toe.

Wegwerkzaamheden op N351

De provincie Overijssel gaat groot onderhoud uitvoeren op de N351 tussen Slijkenburg en Kuinre. Dit betekent dat de weg is afgesloten van 16 september 2019 tot 21 februari 2020. Meer informatie over de werkzaamheden op de N351 vindt u hier.

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vindt u op de website van de provincie Fryslân .

Overzicht stremmingen en omleidingen gemeente Weststellingwerf

Klik hier voor een overzicht van alle stremmingen en omleidingen binnen de gemeente Weststellingwerf

Downloads