HOME  |  Inwoners  |  Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

sfeerafbeelding

Stremmingen/verkeershinder

Stremming IJkenweg te Zandhuizen

Vanwege herstraatwerkzaamheden is de IJkenweg, gedeelte Oldeberkoperweg-Meentheweg, vanaf dinsdag 23 april voor alle doorgaande verkeer afgesloten. Naar verwachting zullen de werkzaamheden zo'n 6 weken gaan duren.

Stremming Zuiderweg te Vinkega

Vanwege herstraatwerkzaamheden is de Zuiderweg, gedeelte Schoollaan tot perceel 29 vanaf maandag 20 mei voor alle doorgaande verkeer afgesloten. Naar verwachting zullen de werkzaamheden zo'n 5 weken gaan duren.

Stremming Deken Scholtensstraat te Wolvega

Vanwege herstraatwerkzaamheden is de Deken Scholtensstraat, gedeelte voor de percelen 2 t/m 10, met ingang van dinsdag 14 mei voor alle doorgaande verkeer gestremd. Naar verwachting duren de werkzaamheden 2 weken.

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vindt u op de website van de provincie Fryslân .

Fietspad langs de Linde

Het fietspad van de Linde wordt vernieuwd en verbreed. In mei 2018 zijn we hiermee gestart. In het stormseizoen ligt het werk stil. In het voorjaar gaan we verder. Volg hier de stand van zaken.

Herinrichting Stationsweg en stationsgebied in Wolvega

De Stationsweg en het stationsgebied in Wolvega gaan op de schop. We maken de Stationsweg veiliger voor iedereen die er langskomt: in de auto, op de fiets en lopend. Op deze pagina vindt u nieuws en informatie.