HOME  |  Inwoners  |  Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

sfeerafbeelding

Stremmingen/verkeershinder

Verkeershinder Westvierdeparten te Steggerda-Noordwolde

Met ingang van maandag 5 november kan er vanwege snoeiwerkzaamheden aan de bomen verkeershinder ontstaan voor het doorgaande verkeer aan de Westvierdeparten, gedeelte Turfhoekweg - Nieuweweg.

Verkeershinder/stremming door aanleg bermverharding

Vanaf week 44 wordt gestart met de aanleg van bermverharding langs verschillende wegen. Afhankelijk van de weersomstandigheden duren de werkzaamheden ongeveer 5 weken. Gedurende de uitvoering kan enige verkeershinder optreden. Alleen bij de Spangahoekweg zal de weg worden gestremd.
Door op de straat te klikken kunt u zien waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.
Planning:
Week 46 t/m 50: Spangahoekweg en Marktweg te Spanga

Verkeershinder Grindweg te Munnekeburen

Vanwege werkzaamheden aan de water- en gasleiding is per maandag 9 juli aanstaande vanaf 07:00 uur de Grindweg afgesloten voor alle doorgaande vrachtverkeer. Zie hier voor de omleiding.

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vindt u op de website van de provincie Fryslân .

Fietspad langs de Linde

Het fietspad van de Linde wordt vernieuwd en verbreed. In mei 2018 zijn we hiermee gestart. In het stormseizoen ligt het werk stil. In het voorjaar gaan we verder. Volg hier de stand van zaken.

Herinrichting Stationsweg en stationsgebied in Wolvega

De Stationsweg en het stationsgebied in Wolvega gaan op de schop. We maken de Stationsweg veiliger voor iedereen die er langskomt: in de auto, op de fiets en lopend. Op deze pagina vindt u nieuws en informatie.