HOME  |  Inwoners  |  Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

sfeerafbeelding

Stremmingen/verkeershinder

Verkeershinder Heerenveenseweg te Oldeholtwolde

Op maandag 23 september tussen 11:00 en 16:00 uur wordt ter hoogte van het viaduct de Ooievaar verlichting vervangen. Tijdens de werkzaamheden geldt een aangepaste maximum snelheid van 50 km/uur.

Verkeershinder door onderhoud bruggen in Weststellingwerf

In verband met onderhoudswerkzaamheden aan diverse bruggen kan verkeershinder ontstaan tussen woensdag 18 september t/m vrijdag 18 oktober. Het gaat om de volgende bruggen. 
- brug Kerkhofslaan te Oldetrijne
- brug Marktweg/Burgemeester van der Veenweg te Spanga
- brug Lemsterweg te Munnekeburen
 

Verkeershinder Om den Noort te Wolvega

Door werkzaamheden aan de brug over de Schipsloot zal er van maandag 16 september t/m vrijdag 20 september verkeershinder ontstaan voor het doorgaande verkeer op de Om den Noort. Tijdens de werkzaamheden zal er een verkeersregelinstallatie (VRI) worden gebruikt. 

Stremming Binnenweg te Nijeholtpade

Vanwege herstraatwerkzaamheden is de Binnenweg, vanaf de aansluiting met de Hoofdweg over een lengte van 400 meter, vanaf maandag 2 september 7:00 uur tot naar verwachting 27 september 16:00 uur voor alle doorgaande verkeer gestremd.

Aanleg glasvezelnetwerk in Wolvega

De firma van Gelder gaat vanaf 15 juli starten met het aanleggen van een glasvezelnetwerk in Wolvega. Door de werkzaamheden die plaatsvinden in de stoep, kan er enige overlast ontstaan voor de bewoners.
In de bijgevoegde planning  kunt u terugvinden wanneer de werkzaamheden in uw straat plaatsvinden.
KPN benadert de inwoners persoonlijk voor het maken van een afspraak voor het aansluiten van de hoofdkabel naar het huis toe.

Wegwerkzaamheden op N351

De provincie Overijssel gaat groot onderhoud uitvoeren op de N351 tussen Slijkenburg en Kuinre. Dit betekent dat de weg is afgesloten van 16 september 2019 tot 25 januari 2020. Meer informatie over de werkzaamheden op de N351 vindt u hier.

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vindt u op de website van de provincie Fryslân .

Overzicht stremmingen en omleidingen gemeente Weststellingwerf

Klik hier voor een overzicht van alle stremmingen en omleidingen binnen de gemeente Weststellingwerf

Downloads