HOME  |  Inwoners  |  Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

sfeerafbeelding

Stremmingen/verkeershinder
 

Stremming spoorwegovergang Stadburen te Nijeholtwolde

Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de spoorwegovergang is deze in de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 oktober vanaf 23:30 tot 06:00 uur voor alle verkeer afgesloten. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunnen de hulpdiensten de overweg niet passeren.

Stremming Vinkegavaartweg te De Hoeve

Vanwege asfaltwerkzaamheden is de Vinkegavaartweg op dinsdag 23 oktober van 7:00 t/m 18:00 uur voor alle doorgaande verkeer gestremd, behalve fietsverkeer. Fietsers kunnen te voet langs de werkzaamheden. Het overige verkeer dient gebruik te maken van de omleidingsroute.

Stremming Noordwolderweg te Vinkega

Vanwege asfaltwerkzaamheden is de Noordwolderweg op woensdag 24 oktober van 7:00 t/m 18:00 uur voor alle doorgaande verkeer gestremd, behalve fietsverkeer. De fietsers kunnen te voet langs de werkzaamheden. Het overige verkeer dient gebruik te maken van de omleidingsroute.

Stremming brug Marktweg - Burg. van der Veenweg te Spanga/Ossenzijl

Vanwege asfaltwerkzaamheden is de brug over de Lende in de Marktweg - Burg. van der Veenweg op maandag 22 oktober van 13:00 t/m dinsdag 23 oktober 16:00 uur voor alle doorgaande verkeer gestremd, behalve fietsverkeer. De fietsers kunnen te voet langs de werkzaamheden. Het overige verkeer dient gebruik te maken van de omleidingsroute.

Stremming Kortebaan te Noordwolde

Vanwege herstraatwerkzaamheden is de Kortebaan met ingang van 10 oktober tot en met 31 oktober voor alle doorgaande verkeer gestremd.

Stremming Grindweg te Munnekeburen

Vanwege werkzaamheden aan de water- en gasleiding is per maandag 9 juli aanstaande vanaf 07:00 uur de Grindweg afgesloten voor alle doorgaande vrachtverkeer. Verwacht wordt dat de werkzaamheden 15 weken zullen duren, tot eind oktober. Zie hier voor de omleiding.

Stremming Gapenburg (fietspad) te Oldetrijne

Vanwege het vernieuwen en verbreden van het fietspad is de Gapenbug, gedeelte Sasweg-Merriemaden vanaf 6 augustus tot medio oktober volledig gestremd. Voor meer informatie zie ook www.weststellingwerf.nl/fietspadlinde

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vind u op de website van de provincie Fryslân .