HOME  |  Inwoners  |  Wolvega, De Tuinen

Wolvega, De Tuinen

Logo te koop bouwkavels

In het ruim opgezette plangebied De Tuinen is inmiddels de laatste kavel in optie gegeven. Het betreft kavel A, groot 1.815 m2 gelegen op de hoek van de Heirweg/De Tuinen. Op dit moment zijn er geen bouwkavels beschikbaar in het plangebied. 

De Tuinen is een kleine nieuwbouwwijk aan de rand van Wolvega, het grenst aan het Scheenebos. De Tuinen ligt goed bereikbaar aan de N351 en nabij de op- en afrit van de A32. De Tuinen onderscheidt zich door de grote kavels en wat luxere bouwstijl. 

Voor de beschikbare kavel op De Tuinen geldt een specifiek beeldkwaliteitsplan dat ruimte geeft aan een villa met twee bouwlagen, plat afgedekt met een breed aanzicht, een expressieve samengestelde hoofdvorm met sterke accenten, zoals erkers en solitair geplaatst in een groene ruimte met een geheel eigen kleurgebruik

Altijd dichtbij

In Weststellingwerf ben je altijd dichtbij. Wolvega ligt aan de snelweg naar Utrecht, Amsterdam, Groningen en Leeuwarden. Vlakbij het voetbalstadion van SC Heerenveen, IJsstadion Thialf, bioscoop en theater. Tegelijkertijd is Weststellingwerf omgeven door natuur, met water, bos en de vele vrijheden die dat biedt. In een bootje, met een paard of op de fiets, zit je al in een uniek gebied.
Naast de rust van de regio, zijn er ruimschoots voorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen, alleenstaanden en ouderen. Tel daarbij de recreatieve, ruime en landelijke omgeving van Weststellingwerf en een mooiere plek om te wonen, vind je bijna niet.

Meer weten?

Bel 0561-691256 of vastgoed@weststellingwerf.nl