Er zijn 300 Groene Bonnen niet gebruikt. Deze 300 Groene Bonnen worden nu opnieuw uitgegeven door gemeente Weststellingwerf op woensdag 6 juli vanaf 12.00 uur. De bon kan aangevraagd worden door inwoners van de gemeente Weststellingwerf op weststellingwerf.groenebon.nl

Wethouder Hanneke Zonderland: ‘Dit is de laatste keer dat we de Groene Bon aanbieden. Pak deze kans en doe er je voordeel mee! Met 70 euro kun je bijvoorbeeld een waterbesparende douchekraan, radiatorfolie of ledlampen kopen. Energie besparen is goed voor je portemonnee én het milieu.

Groene Bon aanvragen

De Groene Bon aanvragen en inleveren bij de lokale ondernemers kan tot en met 7 augustus. Aanvragen kan via weststellingwerf.groenebon.nl. De Groene Bon wordt per e-mail toegestuurd.

Hulp bij aanvragen

Inwoners die het lastig vinden om de Groene Bon digitaal aan te vragen, kunnen voor hulp contact opnemen met Duurzaam Bouwloket. Telefoonnummer 072 - 743 39 56. Duurzaam Bouwloket helpt de inwoner met aanvragen en stuurt de Groene Bon per e-mail of post naar de inwoner toe. Zij voeren deze actie uit voor gemeente Weststellingwerf.

Shoppen in eigen gemeente

Met de bon kan de inwoner energiebesparende producten kopen bij de winkels in Wolvega, Nijeholtpade en Noordwolde die meedoen aan deze actie. Benieuwd waar de Groene Bon kan worden uitgegeven? De lijst met deelnemende winkels is te vinden op de website weststellingwerf.groenebon.nl. De energiebesparende producten die de inwoner kan kopen met de Groene Bon, zijn op dezelfde website te vinden in de productenlijst.

Wanneer krijgt een inwoner geen Groene Bon

Let op: Inwoners die eerder dit jaar een Groene Bon aangevraagd en gebruikt hebben, kunnen niet nog een keer een bon aanvragen. Woningeigenaren die in 2021 geld voor energiebesparende producten van de gemeente hebben ontvangen via de cashbackactie (RRE subsidie) kunnen ook geen Groene Bon aanvragen.