Woensdagmiddag 29 maart organiseren de gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland een Marktontmoetingsdag voor ondernemers. De middag is bedoeld voor lokale ondernemers die met hun producten en/of diensten in beeld willen komen bij de gemeente.

Wethouder Roelof Theun Hoen van de gemeente Weststellingwerf: “Lokale ondernemers hebben de gemeenten veel te bieden. We geven deze ondernemers daarom graag een podium om dat aan ons te laten zien. We kopen onze producten en diensten namelijk lokaal in als dat kan. Daarnaast is de Marktontmoetingsdag een mooi netwerkmoment voor ondernemers.’’

Duurzaamheid

De marktontmoetingsdag staat in het teken van duurzaamheid. Circular Hero Sandra Nap vertelt over biobased bouwen. Lokale ondernemer Liesbeth Schievink neemt de ondernemers mee in hoe TONN efficiënt en duurzaam werkt in de buitenruimte. Na het officiële deel is er een ondernemersmarkt met een netwerkborrel. Hier kunnen ondernemers hun (duurzame) producten en diensten presenteren. De Marktontmoetingsdag is in het Biosintrum in Oosterwolde.

Meer informatie en aanmelden

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.