HOME  |  Ontdek Weststellingwerf  |  Recreatie

Recreatie

sfeerafbeelding

Actief beleven

Lekker luieren kan, vervelen niet. Met de vele fiets-, kano- en wandelmogelijkheden, waterrecreatie, het ruiterpadennetwerk en skeelerroutes is er altijd wel iets te beleven in Weststellingwerf.

Plattegrond Weststellingwerf

Weststellingwerf is de zuidelijkste gemeente in Friesland en telt 26 dorpen. Klik hier voor een plattegrond van de gemeente.

VW-bus Weststellingwerf

Wat is jouw mooiste plekje in Weststellingwerf? Download de bouwplaat van onze vrolijke VW-bus, maak een foto met de bus op jouw mooiste plek in de gemeente en plaats hem op www.facebook.com/westwerf. Veel succes!

Passantenhaven Driewegsluis

Bij de historische Driewegsluis in Nijetrijne ligt passantenhaven Driewegsluis. De haven ligt nabij de Lindevallei en de natuurgebieden Weerribben-Wieden en de Rottige Meente.

Kunst en cultuur

Weststellingwerf is uniek op het gebied van kunst en cultuur. We hebben met de buurgemeente onze eigen taal: Stellingwarfs. In de zomer hebben we twee openlucht opera's, muziekfestivals, kunstroutes en nog veel meer.

Nieuwsbrief recreatie en toerisme

Als u op hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen in het beleid van recreatie en toerisme in deze gemeente, dan mag u deze nieuwsbrief niet missen!

Meer toeristische informatie opsnuiven?

Dat kan op de websites Friesland.nl of TipNoordwolde.nl.