HOME  |  Organisatie  |  Burgemeester op bezoek?

Burgemeester op bezoek?

Burgemeester header

Nodig burgemeester Van de Nadort uit

Weststellingwerf heeft sinds 5 september 2017 een nieuwe burgemeester, André van de Nadort. Hij wil graag kennismaken met onze prachtige gemeente. Met inwoners, ondernemers, groepen en organisaties. In zijn eerste 100 dagen is hij veel op pad geweest, op uitnodiging van inwoners, bedrijven en verenigingen.

Nodigt u hem uit?

Ook na de eerste 100 dagen wil de burgemeester kennis blijven maken met de dorpen en wijken in onze gemeente. Dagelijks wordt er van alles georganiseerd en de Weststellingwervers zijn hier trots op.

U kunt hem van alles laten zien. Denk aan een belangrijke wedstrijd, een mooie uitvoering, een bijzondere happening in uw dorpshuis, een goed idee voor uw buurt of dorp waar u hard aan werkt, een excursie die u organiseert, een jeugdactiviteit die erg belangrijk is voor uw wijk of dorp, een ouderenproject waar u zich samen met anderen voor inzet, enzovoorts.

Geef de burgemeester een mooi inkijkje in het dagelijkse reilen en zeilen van uw dorp of wijk, vereniging of organisatie en nodig hem uit.

Uw uitnodiging insturen

Heeft u een goed idee voor een bezoek? Laat het ons weten door het invullen van onderstaand formulier. Uitnodigingen die passen in het programma worden uitgezocht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat via telefoon 14 0561. 

Ik nodig burgemeester Van de Nadort graag uit voor een bezoek!

Volg de burgemeester tijdens zijn eerste 100 dagen

Wilt u weten waar de burgemeester zoal op bezoek gaat? Volg hem dan tijdens zijn eerste 100 dagen via 
Facebook www.facebook.com/westwerf.

Benoeming burgemeester Van de Nadort

Op 5 september 2017 is André van de Nadort beëdigd en geïnstalleerd als burgemeester van Weststellingwerf.

Hier ging een heel proces aan vooraf. De benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester is namelijk gebonden aan wet- en regelgeving.