HOME  |  Organisatie  |  Pers

Pers

Team Communicatie van de gemeente Weststellingwerf vindt goed contact met haar persrelaties belangrijk. Regelmatig brengen we gemeentelijk nieuws naar buiten door middel van het versturen van persberichten /-uitnodigingen. Deze berichten verschijnen tevens op deze site onder Nieuws op de homepagina. Maar niet alleen onze persberichten worden hier gepubliceerd, ook ander (klein) lokaal nieuws kunt u hier nalezen. Wij streven naar een zo actueel mogelijke nieuwspagina.

Heeft u als journalist vragen voor de gemeente Weststellingwerf, dan vragen wij u direct contact te zoeken met de woordvoerders van team Communicatie via telefoonnummer: 0561 691390

Deze contactgegevens gebruikt u uitsluitend voor persvragen. Voor al uw andere vragen kunt u contact zoeken met het algemene nummer van de gemeente:140561 of via info@weststellingwerf.nl.

Wenst u de persberichten van de gemeente Weststellingwerf te ontvangen, dan kunt uw e-mailgegevens sturen naar communicatie@weststellingwerf.nl. Uw gegevens worden vervolgens toegevoegd aan onze persverzendlijst.