Vanaf zaterdag 6 november 2021 gelden er nieuwe coronaregels binnen sportaccommodaties in de gemeente Weststellingwerf en sportcomplex De Steense. Onder sportcomplex De Steense vallen het overdekt zwembad De Steense, het sportcafé en de sporthallen.

Wat verandert er als je sportaccommodaties in de gemeente Weststellingwerf bezoekt?

  • Het is verplicht om een mondkapje te dragen in de centrale hal binnen sportcomplexen en sportaccommodaties. Het mondkapje mag je af doen als je het coronatoegangsbewijs hebt laten zien.
  • Sporters en publiek voor de binnensport van 18 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs laten zien. Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen.

Wat verandert er in zwembad De Steense?

  • Bezoek je zwembad De Steense? Bezoekers van 18 jaar en ouder moeten bij toegang een coronatoegangsbewijs laten zien bij de kassa of aan een medewerker in de zwemzaal. Zonder coronatoegangsbewijs mogen bezoekers van 18 jaar en ouder niet zwemmen. Neem bij een bezoek je coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs mee.
  • Organisaties en verenigingen die het zwembad huren, zijn zelf verantwoordelijk om zwemmers van 18 jaar en ouder te controleren op het coronatoegangsbewijs.

Wat verandert er als je sportcafé De Steense bezoekt?

  • Bezoek je het sportcafé? Je moet een coronatoegangsbewijs laten zien als je 13 jaar of ouder bent. Neem bij het bezoek aan het sportcafé jouw coronatoegangsbewijs en je identiteitsbewijs mee.

Heb je nog vragen? Mail dan naar desteense@weststellingwerf.nl.