Duurzaam Bouwloket is dé onafhankelijke expert die je begeleidt naar een energiezuinige woning.

Bewoners van gemeente Weststellingwerf kunnen met al hun vragen over het energiezuinig, comfortabel en duurzaam maken van hun woning terecht bij het Duurzaam Bouwloket (DBL). Het advies van DBL wordt gefinancierd door de gemeente en wordt daarom gratis en onafhankelijk aangeboden.

Via duurzaambouwloket.nl/weststellingwerf(externe link) vind je meer informatie over energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen, lokale initiatieven, - acties en betrouwbare uitvoerende bedrijven.

Ga naar het Duurzaam Bouwloket Weststellingwerf

De adviseurs van het Duurzaam Bouwloket staan voor jou klaar om al je vragen te beantwoorden. Schroom niet en mail je vraag naar info@duurzaambouwloket.nl of bel naar 0561 208001.

Gratis en onafhankelijk advies

DBL heeft bouwkundig adviseurs in dienst die u van A tot Z helpen met al jouw vragen. Schroom niet en neem eens contact op om de energiebesparingskansen van je woning en woonsituatie door te nemen. Van maandag t/m vrijdag zijn de adviseurs beschikbaar van 9.00 – 17:30.

Stel hier je vraag: duurzaambouwloket.nl/contact(externe link)

Online woningscan à voor een advies op maat

Wil je weten welke energiebesparingskansen er liggen en met welke energiebesparende maatregelen je het beste kunt beginnen? Vul de online woningscan in en ontvang een stappenplan op maat. Je hoeft alleen een aantal vragen te beantwoorden over je woonsituatie en je woninggegevens in te vullen.

Doe de online woningscan via: Woningplanner - Duurzaam Bouwloket(externe link)

Subsidies en financieringen

Ben je benieuwd welke regelingen je financieel kunnen helpen bij het energiezuinig maken van je woning. Doe de subsidiecheck via DBL en zie in één oogopslag welke gemeentelijke, provinciale en landelijke regelingen er beschikbaar zijn.

Doe de subsidiecheck via: duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck(externe link)

Vind een lokaal betrouwbaar bedrijf

Ben je op zoek naar een lokaal betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van isolerende maatregelen, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzaamheidsmaatregelen? DBL maakt het voor jouw inzichtelijk welke bedrijven in je buurt een betrouwbare dienst kunnen leveren.

Vind een lokaal bedrijf via: duurzaambouwloket.nl/bedrijven(externe link)