Hier vind je een overzicht van (weg)werkzaamheden, stremmingen en omleidingen.

Stremming Buitenweg in Steggerda

Vanwege de vervanging van de duiker is de Buitenweg in Steggerda, ter hoogte van de Hemweg, afgesloten voor al het doorgaande verkeer van donderdag 7 december t/m vrijdag 15 december  a.s.

Verkeershinder Oosterseveldweg in Noordwolde en Oosterstreek

Door boomsnoeiwerkzaamheden is er overdag tussen 8:00 - 16:30 uur kans op verkeershinder. De werkzaamheden starten op maandag 20 november a.s. en gaan naar verwachting drie weken duren.

Stremming Westvierdeparten Noordwolde/Vinkega/Steggerda

Vanwege het snoeien van de bomen is de Westvierdeparten tussen de Nieuweweg en de Turfhoekweg met ingang van maandag 13 november a.s. overdag tussen 07:00 en 17:00 uur voor alle doorgaande verkeer gestremd. Naar verwachting gaan de werkzaamheden 3 weken duren.

Werkzaamheden in en rondom Wolvega voor aanleg nieuwe elektriciteitskabels

Netbeheerder Liander start in de week van 6 november in samenwerking met aannemer Alsema B.V. met werkzaamheden in en rondom Wolvega. Er worden nieuwe elektriciteitskabels aangelegd om het bestaande elektriciteitsnet uit te bereiden. Daarnaast zijn extra kabels nodig voor een zonnepark in Willemsoord.

De werkzaamheden worden met name uitgevoerd rondom het winkelcentrum, het NS-station en in de omgeving van de Steenwijkerweg. De wegen blijven tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk toegankelijk. Als er afsluitingen of omleidingen zijn, wordt dit ter plaatse aangegeven. De werkzaamheden duren tot begin maart 2024.

Provincie Fryslân werkt aan de N351 Wolvega tot Slijkenburg

Van 2 oktober tot en met 10 december werkt de Provincie Fryslân aan de N351 Wolvega tot Slijkenburg. Schagen Infra en KWS leggen hier verschillende fietsoversteken aan en passen de weginrichting aan. Meer informatie over de werkzaamheiden aan de N351 vind je hier.

Stremming De Blesse

De Blesse wordt opnieuw ingericht. Meer informatie over de planning, bereikbaarheid en omleidingen is te vinden op de website van de aannemer(externe link).

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vind je op de website van de provincie Fryslân(externe link).

Landelijk overzicht stremmingen en omleidingen (Melvin)

Bekijk hier het overzicht van alle stremmingen en omleidingen in Nederland(externe link).

Vragen of klachten?

Bel of mail dan de gemeente.

Neem contact op

De weg aan het herstraten