Hier vind je een overzicht van (weg)werkzaamheden, stremmingen en omleidingen.

Veerpont in de Tjonger eind november tijdelijk uit de vaart

De veerpont tussen Oldelamer en Rotstergaast is vanaf 28 november uit de vaart vanwege onderhoud en inspectie. Na de winter gaat de pont weer varen.

Snoeiwerkzaamheden Rijsberkamperweg in Boijl

Vanwege het snoeien van de bomen kan er enige verkeershinder ontstaan aan de Rijsberkamperweg. De werkzaamheden duren naar verwachting 2 weken. 

Stremming zandpaden Vallaatweg en Grensweg

Vanwege onderhoud aan de zandpaden zijn met ingang van dinsdag 25 oktober de Vallaatweg en de Grensweg in Noordwolde en Oosterstreek voor alle verkeer afgesloten. De aanliggende fietspaden zijn wel open. De Kloostertuin aan de Vallaatweg is bereikbaar.

Voorbereidende werkzaamheden herinrichting De Blesse

In 2023 start de herinrichting van De Blesse. Voordat de herinrichting van start kan gaan, moet een deel van de kabels en leidingen van gas, water en elektra verlegd of vervangen worden. Baas BV start eind augustus met deze werkzaamheden aan de Steenwijkerweg, Spoorlaan en Markeweg. De weg blijft met enige hinder open voor verkeer. De werkzaamheden duren tot begin 2023.

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vind je op de website van de provincie Fryslân(externe link).

Landelijk overzicht stremmingen en omleidingen

Bekijk hier het overzicht van alle stremmingen en omleidingen in Nederland(externe link).

Vragen of klachten?

Bel of mail dan de gemeente.

Neem contact op

De weg aan het herstraten