Als je geldproblemen hebt, kan de juiste hulp ervoor zorgen dat jouw problemen niet groter worden. Je komt dan sneller uit de zorgen en krijgt weer rust. Je kan ook bij ons terecht als er (nog) geen sprake is van schulden.

Heb je hulp nodig bij geldzaken?

Heb je moeite om je rekeningen te betalen? Of heb je schulden? Het gebiedsteam kan jou hierbij helpen!

Neem contact met ons op:

Of loop binnen bij een van onze locaties:

Onze locaties zijn maandag t/m vrijdag te bezoeken van 09.00 uur tot 13.00 uur. Telefonisch zijn we maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08.30 uur en 16.30 uur.

Budgetmaatje

We werken samen met Humanitas om jou verder te helpen met jouw financiën. Heb je betalingsachterstanden of schulden, dan kan een Budgetmaatje ondersteuning bieden. 

Samen met je maatje breng je duidelijkheid en structuur aan in de financiële zaken. Je weet steeds beter hoe je problemen moet aanpakken en oplossen. Bijvoorbeeld door mee te gaan naar afspraken en instanties. Ook kan je budgetmaatje intensieve ondersteuning bieden tijdens het traject voor schuldhulpverlening. 

Ook als er geen schulden zijn kan een Budgetmaatje veel betekenen. Want hoe eerder je erbij bent hoe beter! Het budgetmaatje helpt dan om orde en overzicht in de financiële administratie aan te brengen en kan een bemiddelende rol vervullen. Zo kunnen betalingsproblemen en/of schulden  vaak worden voorkomen.

Hulp nodig bij papierzaken? Kom naar de Papierwinkel

Wil je graag hulp bij het invullen van formulieren, het aanvragen van een uitkering of andere papierzaken? De Papierwinkel helpt je hier gratis bij.

Meer informatie