De renovatie van zwembad De Steense gaat geheel volgens planning. Daarom heropent wethouder Roelof Theun Hoen op maandag 31 oktober om 13.30 uur het gerenoveerde zwembad in Wolvega. Samen met drie oud-medewerkers van het zwembad openen ze in de centrale hal van sportcomplex De Steense symbolisch de deuren naar het zwembad.

Alle activiteiten starten weer

Meteen na de opening kunnen bezoekers vrij zwemmen van 13.45 tot 14.45 uur. Vanaf dat moment worden alle activiteiten weer hervat. Inwoners kunnen weer bij De Steense terecht voor onder andere zwemles, discozwemmen, AquaVaria, zeemeerminzwemmen, FiftyFit en zwangerschapszwemmen. Vaste zwemmers krijgen later deze week meer informatie via de mail. 

Zwemlessen in Heerenveen stoppen

De zwemlessen in Heerenveen duren tot en met 16 oktober. Na de herfstvakantie is er nog een diplomazwemmoment in sportstad Heerenveen. Daarna start het zwembad op 31 oktober weer met de zwemlessen in zwembad De Steense. Zwemlesouders ontvangen hier via de mail meer informatie over. 

Renovatie in De Steense

De renovatie in De Steense is gestart in juni 2022. Al het tegelwerk rondom de zwemzaal en in de kleedkamers is vervangen en de indeling van de kleedkamers is aangepast. Het glas in de zwemzaal is vervangen door tripleglas zodat het zwembad beter is geïsoleerd. Ook is de toegankelijkheid verbeterd. Het zwembad heeft een nieuwe en frisse uitstraling gekregen.