Hier vind je een overzicht van (weg)werkzaamheden, stremmingen en omleidingen.

Stremming Sonnegaweg in Oldetrijne

Vanwege kabelwerkzaamheden is de Sonnegaweg, gedeelte Kerkhofslaan-P. Stuyvesantweg tussen maandag 26 februari t/m vrijdag 1 maart voor alle doorgaande verkeer afgesloten.

Stremming Vangstraat in Wolvega

Maandag 26 februari a.s. start de aanleg van parkeervakken aan de Vangstraat in Wolvega. De Vangstraat is vanaf de Omgang t/m huisnummer 17 gestremd voor alle verkeer. Afhankelijk van de weersomstandigheden verwachten wij dat de werkzaamheden twee weken gaan duren.

Werkzaamheden in en rondom Wolvega voor aanleg nieuwe elektriciteitskabels

Netbeheerder Liander start in de week van 6 november in samenwerking met aannemer Alsema B.V. met werkzaamheden in en rondom Wolvega. Er worden nieuwe elektriciteitskabels aangelegd om het bestaande elektriciteitsnet uit te bereiden. Daarnaast zijn extra kabels nodig voor een zonnepark in Willemsoord.

De werkzaamheden worden met name uitgevoerd rondom het winkelcentrum, het NS-station en in de omgeving van de Steenwijkerweg. De wegen blijven tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk toegankelijk. Als er afsluitingen of omleidingen zijn, wordt dit ter plaatse aangegeven. De werkzaamheden duren tot begin maart 2024.

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vind je op de website van de provincie Fryslân(externe link).

Landelijk overzicht stremmingen en omleidingen (Melvin)

Bekijk hier het overzicht van alle stremmingen en omleidingen in Nederland(externe link).

Vragen of klachten?

Bel of mail dan de gemeente.

Neem contact op

De weg aan het herstraten