Hier vind je een overzicht van (weg)werkzaamheden, stremmingen en omleidingen.

Stremming Oostvierdeparten in Noordwolde

Maandag 2 oktober a.s is de Oostvierdeparten in Noordwolde ter hoogte van huisnummer 30 afgesloten voor al het doorgaande verkeer van 7:30 uur tot 16:00 uur vanwege werkzaamheden aan het riool.

Provincie Fryslân werkt aan de N351 Wolvega tot Slijkenburg

Van 2 oktober tot en met 10 december werkt de Provincie Fryslân aan de N351 Wolvega tot Slijkenburg. Schagen Infra en KWS leggen hier verschillende fietsoversteken aan en passen de weginrichting aan. Meer informatie over de werkzaamheiden aan de N351 vind je hier.

Wegwerkzaamheden bedrijventerrein De Plantage

Van 29 augustus t/m halverwege november worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de straten Smalle Weegbree, Zeeweegbree, Grote Weegbree (deels) en Ruige Weegbree (deels) op bedrijventerrein De Plantage in Wolvega. Klik hier voor meer informatie.

Stremming Steenwijkerweg De Blesse

Maandag 23 januari 2023 start de herinrichting van De Blesse. De herinrichting wordt in 7 fasen uitgevoerd. Meer informatie over de planning, bereikbaarheid en omleidingen is te vinden op de website van de aannemer(externe link).

Wegwerkzaamheden en evenementen in Fryslân

Een overzicht van de wegwerkzaamheden uitgevoerd door de provincie vind je op de website van de provincie Fryslân(externe link).

Landelijk overzicht stremmingen en omleidingen (Melvin)

Bekijk hier het overzicht van alle stremmingen en omleidingen in Nederland(externe link).

Vragen of klachten?

Bel of mail dan de gemeente.

Neem contact op

De weg aan het herstraten