Wil je graag een zwemabonnement? Je kunt kiezen tussen een gezinsabonnement of een persoonlijk abonnement. Je kunt het abonnement kopen bij de kassa van zwembad De Dobbe of zwembad De Steense.

Geldigheid abonnementen

De abonnementen zijn dit seizoen geldig van 27 april 2024 t/m 6 september 2024.

Met de abonnementen heb je elke dag toegang tot openluchtzwembad Noordwolde. Van 27 april t/m 6 september 2024 is het abonnement ook geldig in overdekt zwembad De Steense tijdens de vrije zwemmomenten. Hier vind je de openingstijden.

Kosten abonnement

  • Gezinsabonnement: € 233,20
  • Persoonlijk abonnement: € 62,10

Informatie over het gezinsabonnement

Gezinsabonnementen zijn voor gezinnen met maximaal twee volwassenen, en kinderen die op of na 1 januari 2024 tussen de 5 en 17 jaar oud zijn. Met een gezinsabonnement mag je elke dag komen zwemmen. Je hoeft dan geen entreeticket meer te betalen.

Let op: doe je mee met een losse activiteit, bijvoorbeeld discozwemmen? Dan geldt je abonnement niet en betaal je het tarief van de activiteit.

Tarieven gezinsabonnement

  • Gezinsabonnement: € 233,20

Pas en gezinslid-tickets

We laden jouw gezinsabonnement op een pas. Hiervoor betaal je € 3,- borg. De pas staat op naam van de hoofdaanvrager. Verder ontvangt elk gezinslid een los ticket op zijn of haar naam. Heb je al een pas voor zwembad De Steense? Dan zetten we jouw gezinsabonnement hierop.

Als je je pas kwijtraakt, betaal je € 3,- voor een nieuwe pas. Verlies je een gezinslid-ticket, dan betaal je € 9,10 om deze te vervangen.

Informatie over het persoonlijk abonnement

Met een persoonlijk abonnement mag je elke dag komen zwemmen. Je hoeft dan geen entreeticket meer te betalen. Let op: doe je mee met een losse activiteit, bijvoorbeeld discozwemmen? Dan geldt je abonnement niet en betaal je het tarief van de activiteit. Een persoonlijk abonnement is voor één persoon.

Tarieven persoonlijk abonnement

  •  Persoonlijk abonnement: € 62,10

Abonnementspas

We laden jouw persoonlijk abonnement op een persoonlijke pas. Voor de pas betaal je € 3,- borg. Het persoonlijk abonnement staat op jouw naam en alleen jij mag deze gebruiken. Heb je al een pas voor zwembad De Steense? Dan zetten we jouw persoonlijk abonnement hierop.

Als je je pas kwijtraakt, betaal je € 3,- voor een nieuwe pas.

Vragen of meer info?

Neem dan contact op via dedobbe@weststellingwerf.nl of via 0561-432002.