Zwembad De Steense is weer open! Vanmiddag heropende wethouder Roelof Theun Hoen het gerenoveerde zwembad in Wolvega. Samen met drie oud-medewerkers openden ze in de centrale hal van sportcomplex De Steense symbolisch de deuren naar het zwembad. Als verrassing mochten de bezoekers die kwamen vrij zwemmen gratis naar binnen.

Vanaf vandaag zijn ook alle zwemactiviteiten weer hervat. Inwoners kunnen weer bij De Steense terecht voor onder andere zwemles, discozwemmen, AquaVaria, zeemeerminzwemmen, FiftyFit en zwangerschapszwemmen. 

Meer informatie over zwembad De Steense vind je hier.

Renovatie in De Steense

De renovatie in De Steense is gestart in juni 2022. Al het tegelwerk rondom de zwemzaal en in de kleedkamers is vervangen en de indeling van de kleedkamers is aangepast. Het glas in de zwemzaal is vervangen door tripleglas zodat het zwembad beter is geïsoleerd. Ook is de toegankelijkheid verbeterd. Het zwembad heeft een nieuwe en frisse uitstraling gekregen.

Foto's door Lenus van der Broek

Digitale nieuwsbrief

Weststellingwerf verspreidt iedere twee weken een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat een bundeling van berichten die op de website zijn verschenen. 

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

Luchtfoto Wolvega en het gemeentehuis