Herinrichting De Blesse

Gemeente Weststellingwerf heeft De Blesse opnieuw ingericht om het dorp verkeersveiliger te maken.

Schadeclaim

Denk je dat jouw pand tijdens de (bouw)werkzaamheden schade heeft opgelopen door de uitgevoerde werkzaamheden van Roelofs? Hanselman Groep heeft hiervoor een schadeloket geopend. Je kunt via www.meldjeschade.nl(externe link) jouw vermeende schade melden. Selecteer op deze website het Project Herinrichting De Blesse en vul het digitaal formulier in.

Je kunt tot 2 weken na de oplevering van de herinrichting een melding doen.

Hanselman informeert de gemeente over jouw melding en neemt contact met je op voor het inplannen van een bouwkundige eindopname. Je kunt met de toegangscode van de bouwkundige vooropname inloggen in jouw dossier en de foto’s van de voor- en eindopnamen vergelijken. Heb je deze code niet meer? Vraag deze dan op bij Hanselman Groep.

Aansprakelijk stellen

Ben je daarna nog steeds van mening dat de schade is ontstaan door de werkzaamheden van Roelofs? Dan kun je Roelofs hiervoor aansprakelijk stellen. Dat doe je door een aansprakelijkstelling te sturen naar info@roelofsgroep.nl.

Hoe werkt dit?

 1. Geef in de mail aan waar je schade hebt (in welk vertrek) en wat voor schade het is.
 2. Stuur de rapportage van de voor- en eindopname mee om de schade aan te tonen. Vermeld hierbij de datum van de opnamefoto’s.
 3. Stuur een financiële indicatie van de schade mee.

Scheuren hoeven niet altijd gerelateerd te zijn aan de uitgevoerde werkzaamheden. Op basis van de ingediende stukken wordt, samen met de verzekeraar bepaald, wat de vervolgstappen zijn en of nader onderzoek nodig is.

Contact Roelofs

Voor vragen en opmerkingen over de uitvoering van de herinrichting kun je contact opnemen met aannemer Roelofs:

Wobbe Kooistra, uitvoerder

E-mailadres: w.kooistra@roelofsgroep.nl
Telefoonnummer: 06-51407386 | 0521-520064

Jeroen Pit, omgevingsmanager

E-mailadres: j.pit@roelofsgroep.nl
Telefoonnummer: 06-83133846 | 0546-678888

Contact gemeente

Voor algemene vragen en opmerkingen over het project kun je contact opnemen met de gemeente Weststellingwerf:

Petra de Ruiter, projectassistent

E-mailadres: deblesse@weststellingwerf.nl
Telefoonnummer: 140561

Nieuws herinrichting De Blesse

 • Herinrichting De Blesse loopt vertraging op

  Door onvoorziene omstandigheden in fase 1 loopt de herinrichting van De Blesse vertraging op. Gemeente Weststellingwerf heeft besloten om de Steenwijkerweg eerst gereed te maken. De werkzaamheden aan de Spoorlaan (fase 3) en de Markeweg (fase 6) worden later uitgevoerd.

 • Kruising Markeweg/Steenwijkerweg in De Blesse 13 maart afgesloten

  De kruising Markeweg/Steenwijkerweg is maandag 13 maart afgesloten vanwege kabel- en leidingwerkzaamheden. Fietsers kunnen er wel langs.

 • Nijksweg afgesloten door kapotte bermen

  Door het slechte weer zijn de bermen kapot gereden. Dit kan voor onveilige situaties zorgen. Daarom zet de gemeente het toegangspaaltje bij het bruggetje bij de Nijksweg vanmiddag omhoog.

Definitief ontwerp

Op woensdag 30 juni 2021 presenteerden we tijdens een online informatiebijeenkomst het definitief ontwerp. Klik hier voor de presentatie.