• Brand aan Hoofdstraat Oost in Wolvega

  Op zondagavond 7 augustus is er brand uitgebroken bij snackbar Snack Plaza aan de Hoofdstraat Oost in Wolvega. Bij de brand zijn ook de panden van Witgoed Hofstra, Kamsma Schoenen en Vince Herenmode zwaar beschadigd. Op dit moment is de brandweer aan het nablussen.

  Geblindeerde hekken in Hoofdstraat Oost Wolvega
 • Ken je raad - deel 4

  Elke week stellen drie raadsleden zich graag aan je voor! Deze week vertellen Sylvia Heida (VVD), Hans VIsser (CDA) en Richard Bos (VVD) iets over zichzelf.

 • Kom zaterdag 10 september naar de Vrijwilligersmarkt!

  Het Vrijwilligerspunt Weststellingwerf organiseert samen met het Linde College een vrijwilligersmarkt op zaterdag 10 september.

 • Ken je raad - deel 3

  Elke week stellen drie raadsleden zich graag aan je voor! Deze week vertellen Tom Hartog (Weststellingwerfs Belang), Cor Trompetter (SDW) en Patricia Staats (GroenLinks) iets over zichzelf.

 • Energietoeslag aanvragen kan tot 1 augustus

  De energietoeslag is er voor inwoners met een laag inkomen. Heb jij er recht op maar nog niet ontvangen? Vraag het dan nu aan.

 • Plan voor kleine opvanglocatie aan Paulus Potterstraat in Wolvega

  De gemeente wil de noodlokalen aan de Paulus Potterstraat die bij het MFC Futura staan, gebruiken als opvanglocatie.

 • Fietspontjes over de Tjonger en de Linde na kleine aanpassingen weer in gebruik

  In maart en april vonden er twee incidenten plaats bij het pontje over de Tjonger en het pontje over de Linde. De gemeenten Weststellingwerf, De Fryske Marren en Steenwijkerland hebben de fietspontjes daarom aan de ketting gelegd. Uit voorzorg is er een veiligheidsanalyse uitgevoerd. Hieruit blijkt dat de fietspontjes veilig zijn.

 • Ken je raad - deel 2

  Elke week stellen drie raadsleden zich graag aan je voor! Deze week vertellen Peter Spin (Weststellingwerfs Belang), Lukas van der Hoef (CDA) en Aukje Kroondijk (VVD) iets over zichzelf.

 • Fietspad langs De Lende open vanaf 30 juli

  Het fietspad langs De Lende is opgeknapt. Het fietspad loopt van de Domeinenweg in Peperga tot de Kontermansbrug in De Hoeve. Het asfalt is vervangen door een betonnen pad van twee meter breed. Ook is er een nieuwe fietsbrug geplaatst over De Wetering. Het fietspad volgt de nieuw uitgegraven beekmeanders.

RSS feed

Digitale nieuwsbrief

Weststellingwerf verspreidt iedere twee weken een digitale nieuwsbrief. De nieuwsbrief bevat een bundeling van berichten die op de website zijn verschenen. 

Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief

Luchtfoto Wolvega en het gemeentehuis