Herinrichting Driewegsluis

Gemeente Weststellingwerf wil de Driewegsluis aantrekkelijker maken voor toeristen en recreanten. Daarom worden de eilanden opnieuw ingericht.

Gemeente Weststellingwerf wil de Driewegsluis aantrekkelijker maken voor toeristen en recreanten. Om dit te bereiken heeft de locatie meer en betere voorzieningen nodig. Daarom heeft adviesbureau Eelerwoude op verzoek van de gemeente een variantenonderzoek gedaan. Hier zijn verschillende mogelijkheden uitgekomen waarmee de Driewegsluis aantrekkelijk gemaakt kan worden om naartoe te gaan en te recreëren. Op 7 maart 2022 heeft de raad ingestemd om het krediet van € 840.000,- beschikbaar te stellen voor de uitvoering van het inrichtingsplan Driewegsluis.

Planning

  1. Momenteel bezig: 2022

    Voorbereiding uitvoering

  2. Nog te doen: 2023

    Start uitvoering

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de herinrichting van de Driewegsluis? Meld je dan via de onderstaande button aan voor de digitale nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen? Dan kun je contact opnemen met Rudolf Jongsma, projectleider herinrichting Driewegsluis via r.jongsma@weststellingwerf.nl.

Nieuws Driewegsluis